♥ Revolutia Iubirii – Acum si Aici !

7. Mesajele Subliminale

Subliminal Messages

…        Am auzit cu totii de mesaje subliminale. Cand spunem mesaje subliminale, ne gandim la acele mesaje care sunt primite de receptor inconstient, urmand ca acesta sa reactioneze la ele. Voi incerca, in acest articol, sa va prezint cat mai multe exemple de astfel de mesaje care se afla in jurul nostru si pe care nu -le-am observat pana acum.

….      In primul rand, mesajele subliminale sunt acelea care au drept scop punerea in actiune. Cei care le transmit au scopul de a determina interlocutorul sa cumpere ceva, sa faca o actiune, sa voteze pe cineva, etc.! Mesajele subliminale se doresc a fi comenzi mentale, iar efectul lui este masurat in gradul in care individul care le-a primit reactioneaza la ele!

Oamenii sunt capabili sa inregistreze o imagine in mod inconstient, chiar daca nu o pot vedea, este concluzia unui studiu care vizeaza puterea mesajelor subliminale, relateaza presa britanica. Acum, oamenii de stiinta au demonstrat ca imaginile subliminale ascunse sub diverse forme pot atrage atentia creierului, chiar daca persoana respectiva nu este constienta ca este stimulata de respectiva imagine.

Cercetatorii au descoperit ca, desi pare imposibil, creierul uman este capabil sa perceapa imagini vagi sau care apar pentru foarte scurt timp in raza vizuala, desi persoanele in cauza insista ca nu au vazut nici un obiect sau un mesaj.

Descoperirile noastre doresc sa traga un semnal de alarma in ceea ce priveste efectul reclamelor care utilizeaza astfel de imagini sau mesaje subliminale” a explicat dr. Bahador Bahrami.

„Am cautat sa vedem daca este adevarat ca atentia noastra este captata numai de ceea ce vedem sau observam, pentru ca asa se stia pana acum. Insa noi am descoperit ca nu este asa. Am aflat ca exista un raspuns al creierului in zona cortexului vizual la perceperea imaginilor subliminale care ne trag atentia fara sa avem impresia ca am fi vazut ceva.

Descoperirile noastre doresc sa traga un semnal de alarma in ceea ce priveste efectul reclamelor care utilizeaza astfel de imagini sau mesaje subliminale” a explicat dr. Bahador Bahrami.

Inca de cand s-a ridicat problema reclamelor subliminale acum 50 de ani, cercetatorii au incercat sa stabileasca daca imaginile care apar doar pentru o fractiune de secunda pe marile sau micile ecrane pot fi inregistrate de creier.

Acum, dupa ce s-a stabilit ca acestea sunt percepute de creier, oamenii de stiinta doresc sa stabileasca pe viitor daca aceste mesaje pot afecta cu adevarat decizia de cumparare a persoanelor care „vad” aceste imagini.

Acum 50 de ani, un cercetator, James Vicary, a declarat ca ii poate determina pe americanii care merg la cinematograf sa consume mai multa Coca-Cola si floricele, prin difuzarea unor imagini care apareau pe ecran pentru doar o fractiune de secunda. El a pretins ca astfel vanzarile la Cola au crescut cu 57.5%, insa ulterior a recunoscut ca anuntul a fost fabricat, si ca nu era nimic adevarat.

In 1978, un post de televiziune din Wichita, Kansas, a difuzat, la cererea politiei locale o serie de mesaje subliminale, care erau menite sa-i ajute pe acestia sa prinda un criminal deosebit de periculos. Mesajele, care au fost difuzate in timpul unor emisiuni timp de fractiuni de secunde, constau intr-o serie de imagini pe care ei le credeau relevante pentru criminal, iar sub acestea scria „acum suna la Politie”.

Initiativa a dat gres, iar cazul nu a fost rezolvat decat abia in 2005.

In timpul cursei pentru Presedintia SUA din 2000, in cadrul unei campanii electorale pentru George Bush, in momentul in care se difuzau imagini cu contracandidatul Al Gore, aparea, tot pentru o fractiune de secunda, cuvantul „birocrati” sau chiar „sobolani”.

Descoperirea acestor mesaje a dus la o ancheta, insa nimeni nu a fost pedepsit.

Recent autoritatile au ridicat peste 80 de jocuri automate dintr-un cazino canadian, dupa ce s-a descoperit ca acestea emiteau o serie de mesaje subliminale.

Descoperirea a fost facuta de postul canadian TV CBC, care a filmat aceste aparate (fabricate la Las Vegas) si a inregistrat cum acestea emiteau semnale de fractiuni de secunda ale unui jackpot imaginar, iar unii oficiali s-au temut ca aceste mesaje ii pot determina pe jucatori sa mai ramana in fata aparatelor.

Mesajele de tip „jackpot” au fost descoperite dupa ce reporterii de la televiziune au privit filmarea din cazino cu incetinitorul. Atunci s-a putut observa imaginea a cinci simboluri identice – adica jackpot castigator – aparea pentru cateva fractiuni de secunda pe masura ce jucatorii se asezau la aparate.

Astfel de mesaje puteau induce in subconstientul jucatorului ca a castigat sau ca va castiga – indiferent de care era realitatea.

Specialistii au declarat ca imaginea nu se poate percepe cu ochiul liber. „Poti sa stai in fata unui astfel de aparat si 20 de ore si sa nu vezi nimic. Unii experti spun ca este vorba despre mesaje subliminale, pentru ca jucatorii vad aceasta imagine care le induce ideea sa joace din ce in ce mai mult.

Am scos aceste aparate din uz pentru ca noi nu toleram astfel de mesaje subliminale” au declarat autoritatile. In orice caz, desi sunt declarate ilegale, mesajele subliminale sunt extrem de greu de depistat si controlat, mai ales ca nu exista un argument stiintific solid care sa le combata.

Cel mai frecvent mesaj subliminal este…  S E X.l_e7dcd0de37ad4220b709bcd85bc4f847

La Prima Vedere Imaginea Pare Sa Prezinte Doar Cateva Flori – Dar Daca Ne Uitam Mai Atent La Spatiile Dintre Ele Observam Cuvantul SEX ( ascuns )l_49510714554d4bdba52ffaf7f10c195b

MESAJE SUBLIMINALE IN PUBLICITATE – RECLAME

subliminal14

In Aceasta Reclama Cuvantul SEX Este Incorporat In Cuburile De Gheata.Este destul de ambivalentă Dar pentru Subconstient Este De Ajuns. l_ea20e39c41da43c78cfb8d5d4a19eced

Nu Uita ! Mesajele Subliminale Sunt Ilegale, Asa Ca Vei Auzi Intodeauna Scuze De Genu: Oh,E Doar O Coincidenta; E Doar Imaginaţia Ta….

The_Illuminati_Corporation_Children

…      Totul Este Doar Vanzare, Manipulare, Mesaje Subliminale, Persuasiune – Totul Se Rezuma La CONSUM – Suntem Niste Sclavi A Unui Sistem Care Ne Tine Robotizati Fara  Dreptul De A Gandi – Care Ne-a Facut Sa Ne Identificam Cu Orice altceva In Afara De  Adevarata Noastra Esenta Divina.

„Totul Este Doar Vanzare: Manipulare, Mesaje Subliminale, Persuasiune, Totul, Dar Totul Se Rezuma La CONSUM. Uita-te La Ce Mananci, Ce Respiri, Cu Ce Te Imbraci……….Ce Gandesti (Oare???)

 

………………………………………………………………………………………………………………………………………..

Sursa Oficiala: Sursa: Ziua (Monica BICA)

Un răspuns

Subscribe to comments with RSS.

  1. Glanda Pineala « Desauron said, on 30/04/2011 at 3:03 pm

    […] Mesaj sunlimianl -sex – Observati cuvantul sex intre spatiile goale… pt mai multe mesaje sublimiale  apasa clixk pe subiectul Mesaje Sublimianle — din freapta paginii –> […]


Comentariile sunt închise.

Urmărește

Get every new post delivered to your Inbox.

Join 68 other followers

%d blogeri ca acesta: