♥ Revolutia Iubirii – Acum si Aici !

6. Celebritati „Illuminati” Secret

The-Illuminati-Movie

S-a tras cortina Secretelor:  Conspiratia masonica este demascata !

Cuvintele puse in muzica sunt singurul lucru de pe pamant care iti activeaza emisfera cerebrala stanga(intelectul) si emisfera cerebrala dreapta (emotiile) simultan” !!! Emotiile sunt captate de ritm,iar cuvintele iti intra in suflet fara ca tu sa sti asta. Acum ne este usor sa intelegem ce a vrut sa spuna Tu Pac afirmantd urmatoarele: „Nu te lasa pacalit de ritm,ci fi atent la ceea ce spun versurile – Intreaba-te daca acele versuri te reprezinta cu adevarat”  Noi invatam prin muzica mult mai usor,de aceea s-au creat acele cantece pentru copii in care sunt rostite literele alfabetului. Aceeasi metoda este folosita si de „Cei din Umbra” pentru a controla masele de oameni prin intermediul industriei de divertisment !!! Aceasta metoda nu este rea,ci mai degraba aceasta poate fi folosita intr-un mod pozitiv sau negativ.

Michael Jackson: „In orice tip de creatie,creezi ceea ce este in interiorul tau,ceea ce te influenteaza la nivel de subconstient”. Cred ca aceasta fraza spune totul despre influenta industriei de divertisment asupra tinerilor. Din pacate,industria de divertisment indeamna tinerii sa urmeze niste modele care nu sunt utile pentru evolutia lor spirituala,ci chiar din contra acestea ii indobitocesc.

“Din cele mai vechi timpuri, oamenilori din Egypt li s-au dat Idoli la care sa se inchine ,in timp ce inteleptii au inteles fortele nevazute reprezentate de acei Idoli. In lumea de azi se intampla acelasi lucru –  Pentru public starurile Hollywood sunt idolatrizate, adorate si celebrate, cu toate ca sub masca halucinogena a mass mediei  avem de a face cu programul sofisticat  de control mental – Mk-Ultra, si  folosirea Magiei Negre pentru dominarea si controlul total asupra lumii.

Tot showbizul, filmele, reclamele, moda, cartile, arhitectura (geometrie sacra), siglele marilor corporatii, absolut tot ceea ce ne inconjoara e impanzit de simbolurile “Iluminatilor” pentru a manipula energiile si a deschide in permanenta porti stelare catre alte dimensiuni in anumite puncte (unde se formeaza vortexuri de energie) pentru a permite entitatilor negative sa intre in aceasta dimensiune in care traim noi – de aici ritualurile magice si sataniste ale masonilor care intotdeauna se desfasoara pe acea “tabla de sah”…bscap0229

Podeaua -Modelul Masonic ( „Tabla De Sah” )  Este Simbolul Pentru Traveresarea In Alte Dimensiuni. ( In filmul masonic Matrix  – Neo nu poate parasi lumea lui pentru al vizita pe Morpheus doar daca traverseaza Modelul alb/negru masonic  – „Tabla De Sah” ,  Doar atunci „Usile” se deschid” –  Acesta Este Modul De „Transportare”) .  Binenteles ca Aceasta este doar reprezentarea simbolica pentru traversarea in alte dimeniuni, Ritualurile Fac Ca „Usile” Sa Se Deschida.bscap0223bscap0215

Acelasi Simbol – Modelul Masonic ( tabla de sah ) Al Intalnim La Vehicolul De Transport -„Te-ai Prins ?”

Toate Ritualurile Masonice Trebuie Sa Se Desfasoare Doar Pe „Podeaua De Sah” . De-a lungul secolelor , Illuminati Au Venerat cu Succes si „Binecuvantat” Demoni Pe „Podeaua De Sah”.

Reprezentarea lui Dumnezeu cu un singur ochi este de natura oculta şi asi are rădăcinile sale în simbolismu egiptean – Ochiul lui Ra ( de asemenea Horus )

horus_1

Masonii venereaza principiul masculin, ratiunea-emisfera cerebrala stanga, materialismul, ego-ul-Diavolul – societatea patriarhala..  Asta indica faptul ca masonii urasc principiul feminin-emisfera cerebrala dreapta- spiritualitatea- Creativitatea-intuitia-, ( masonii venereaza intelectul-ratiunea in detrimentul creativitatii-spiritualitatii ).  Asta nu inseamna ca ratiunea este ceva rau. Ratiunea venerata de masoni este una deformata. . Echilibrul ( unirea )  dintre ratiune si intuitie / masculin si feminin este reprezentat de pilonul dn mijloc care semnifica realizarea sinelui, Iluminare. ( scara lui Iacob este doar o reprezentare simbolica, pe care am s-o dezvalui pe parcursul acestei pagini )

Masonii – „Illuminati” ascund adevarata cunoastere departe de masele de oameni. Cei doi stalpi din inmagine de mai sus reprezinta ce doi stalpi de la intrare in templul lui Solomion,  a căror denumire începea cu litera iod, amintind de simbolismul falic, respectiv cu litera beth, a doua literă a alfabetului ebraic, reprezentând principiul feminin. Denumirea lor este Jakin (Iakin) şi Boaz. Ele reprezintă, de asemenea, principiul activ (masculin) şi pe cel pasiv (feminin).

În religia egipteană regăsim aceleaşi două principii, sub denumirile de Osiris şi Isis.   Egiptul Antic condus de societatea matriarhala nu insemna opusul societatii patriarhale, ci echilibrul dintre masculin si feminin. 

Bineinteles, mai sunt si vedete care stiu prea bine la ce se inhama si o fac cu buna stiinta, precum: Madonna, Britney Spears, Mel Gibson (care prin filmul “The passion of Christ” reuseste sa manipuleze psihicul oamenilor pt ca ei sa-l accepte pe anticrist drept Iisus…de aceea in a doua parte a filmului Iisus apare mai mult cu un singur ochi – in Coran se spune ca anticristul are un singur ochi sau are o problema cu un ochi si ca acesta este semnul prin care credinciosii il pot deosebi de adevaratul Iisus – de vazut simbolul acela cu un singur ochi, – Rihanna  apare in noul ei look cu un singur ochi la vedere, etc, exemplele sunt multiple si sunt peste tot – …sigla casei de productie a lui Gibson e foarte sugestiva, cu un singur ochi…et

Exemple sunt Multe -Apar  sin ce in ce mai multe celebritati, chiar si in showbizul nostru, care promoveaza materialismul, lacomia si indiferenta . Se face tot posibilul sa se starpeasca orice forma de originalitate si creativitate care incurajeaza adevaratele valori. ( iubire, pace, intelegere, spiritualitate…)

Simbolul piramida si ochiulatot-vazator pe bancnota de 1 dolar

1_illuminati

BANUL -OCHIUL DRACULUI

All-Seeing_Eye_Unfinished_Pyramid

In Era pre-crestina, au existat cateva culte cu o putere incredibila. Cele mai remarcabile sunt Cultul Stelar, Solar, Saturnian, Lunar Si Al Ciupercii. E simplu de vazut ca adoratorii Domnului( Zeului ) Lunar fac parte din cultul lunar.Adorarea Zeului Soarelui era reprezentativa pentru Cultul Solar. Cultul Saturnian, format din Fenicieni si Canaaniti il venerau pe zeul El, sau Ely. Exodul Evreilor din Egypt prezentat in Biblie arata ca acestia au intrat in Canaan si au unificat cultul Lunar cu cel al lui Isis, cultul Solar al lui Ra si Cultul Saturnian Al Lui El, forman Isis-Ra-El.

Vechea mitologie si cult israelite, adorarea lui Yahweh,legendele patriarhale, sederea in Egipt ,si altele, isi au radaxiniile in religia ciupercii sacre, dezvoltata din fertilitatea fundamentala a filozofiei Orientului Apropiat antic.

Miter Evreiesc ,Turbanele Musulmane si beretele militare sunt derivate ale simbolului cultului Ciupercii. Unul din primele si cele mai proeminente a fost cultul Stellar. Si desi multe din acetse culte antice au fost create in scopuri samanice si erau legate de Pamant, unele au fost preluate, totusi, cu intentii diferite.  Asa cum v-ati imagina, in orice institutie a puterii culte mai mici s-au format in sanul celor principale pentru adorarea zeitatilor individuale. Cultul lui  Mithras si cultul lui Dionysos sunt doua astfel de exemple. Boneta mitraica sau frigiana se poate vedea si astazi pe simbolul efigiei libertatii de pe bancnota de 1 dolar pe insemnele militare ale multor tari, pe reversul drapelului Paraguay-ului, pe sigiliul Senatului american, si chiar in sarbatoarea cultului solar pe care noi o numim Craciun.

In cultul lui Dionysos, erau celebrate multe festivaluri, cum ar fi Marele Dionysia, celebrat la Atena cu ocazia echinoctiului de primavara. Cel mai important eveniment al acestui festival era concursul Thaimela unde poetii, muzivienii si animatorii dadeau reprezentatii intr-un teatru in aer liber. Muzicienii nu trebuiau sa plateasca taxe, iar membrii bresei artistice nu trebuiau sa ia parte la chestiunile militare. Cultul lui Dionysos rezista si astazi, ca parte a industriei de divertisment. ( Hollywood )

Aceste culte exista inca in multe pozitii importante ale puterii din intreaga lume civilizata. Totusi cele mai importante functii ale acestor gtupuri  urmaresc sa plasmuiasca consimtamantul si complicitatea oamenilor.

Ceva ce trebuie sa sti despre celebritatile de la Hollywood (2012 )

21 Răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. diana said, on 02/06/2010 at 5:16 pm

  eu nu inteleg cum au ajuns sa controleze vedetele :-??

 2. Ovi said, on 05/06/2010 at 2:59 pm

  Salut !
  Nu stiam ca si Eminem care totusi canta despre saracie si viata din Gheto si altii care le-am vazut pozele sunt Iluminati sau condusi de ei. Michael se stie ca a fost ucis, cine stie cu adevarat cine nu, crede teoria Tv si Mass-Media. Eu citesc multe carti despre conspiratii cum ar fi David Icke, Van Helsing sau Jim Marrs. Multe carti mi-au deschis mintile si ochii. Inainte beam Coca Cola si ma infruptam din sucuri pline de aspartam si fluorid cu nemiluita pana cand, am dat de filele acestor carti. De atunci am cautat pe youtube si alte site-uri despre ce se intampla pe lumea asta. Cum de n-ai frica sa prezinti toate astea pe web? Stii ca orice este controlat pe net. Eu fac muzica cu asemenea subiecte, hip hop, am unele piese pe youtube dar restul mi frica sa-i dau drumul. Multi oameni nu cred in asemenea lucruri si sfatuiesc oamenii sa citeasca Biblia, in loc sa caute adevarul pe net. Uite ca adevarul este totusi si aceasta pagina indrazneata arata tuturor anumite realitati…..ca daca ar fi sa spun un lucru exclusiv, sa nu uitam ca si Biblia e codata in anumite parti si unele texte sunt manipulate. Pai Biblia a trecut doar prin mainile Inchizitiei, prin mana atator bestii ce-au umilit oamenii, multe au fost falsificate atunci in anii 200 – 300 d. H. cand s-a scris Biblia. S-a avut timp ! Cartile de istorie ne dau in cap cum ca omul se trage din maimuta, se cauta sa se fereasca cine a fost de fapt neamul romanesc sau de unde au plecat toti adica „Leaganul Omenirii”, manipuleaza si isi bat joc de noi ca extraterestrii, sunt niste bancuri scoase de Hollywood…dar de fapt…cine a alcatuit laboratorul genetic….si multe altele? Ceea ce vreau sa spun cu adevarat adica sa transmit, tot ceea ce ai inceput sa faci, sa postezi video-urile astea aici (apropo, eu le vad de aici din Germania si fiindca unele sunt proprietate Sony Entertainment, sunt interzise aici in Germania sa le mai vedem…cu alte cuvinte, CENZURA, a inceput ! ). Arata-te si arata-le la toti asa cum o face David Icke pe site-ul sau. Ma bucur sa aflu cat mai multe dar in acelasi timp sunt trist ca se intampla toate astea si in felul cum suntem manipulati mai departe.
  Numai bine !

  • Razvan said, on 13/06/2012 at 9:59 pm

   Ba tu totusi nu esti prost, ti-ai dat seama de niste chestii… parerea mea ca in curand vom fi condusi de China si de regimul lor totalitar care vad ca in curand va castiga in majoritatea Europei, vezi Franta si parca mi-e rusine sa zic de noi unde Ponta asculta sfaturile lu’ Ilici…. Ce vrei ba, chinezii au pus mana pe 85% din porturile
   Greciei si bag mana-n foc ca vor urma alte tari cu deschidere la Mediteraneana…. Cred ca in urmatorii maxim 5 ani v-a izbucni al 3 lea razboi mondial unde dreapta se va confrunta cu stanga, aici ma refer la China, Rusia, Japonia. Coreea, India, impotriva Europei si a americanilor, unde evident ca armata comunista alcatuita din cel putin 1 miliard de soldati vor pune mana pe Europa si in 10 ani rusa, chineza vor deveni limbi oficiale in UE.. n-ai ce sa faci fratele meu si oricat ai deschide ochii lumii, planurile au fost demuilt dezbatute…crezi ca daca ddeschizi ochii celor care-s putini ce-ti citesc sau din intamplare dau de mizeria ta de site vor avea vreo influenta??? Evident ca nu si ii doare fix in (__o__) de ce ai prezentat tu, marele Dumnezeu pe pamant. Daca cei 7 miliarde de oameni au ajuns sa fie condusi de maxim 1 mii de capete cu interese, atunci ne meritam soarta sau traim degeaba!! M-am saturat frate de toti bloggarasii astia care-ti aduc dovezi si bla bla bla dar pentru ce atata efort cand si voi stiti ca n-avem nicio sansa la o viata libera fara control si monitorizari. Ma doare-n pula ca cineva daca vrea poate sa ma vada cand imi fut prietena/nevasta/amanta. Sa fie sanatosi ca baniii tot ei ii impart!!!!!!!!!!! Muie ba blogarasule si nu te mai da asa desptet si deschizator de drumuri, ca fara aatentionarea ta, tot va avea loc ceea ce e inevitabil. Muie eterna cocalarilor care sa cred destepti!!

 3. DaKo said, on 19/06/2010 at 8:10 pm

  Ovi si cel care a scris articolul, va rog sa`mi dati add: dako_zone@yahoo.com. Multumesc!

 4. Me said, on 22/06/2010 at 8:06 pm

  stiam de conspiratii, stiam ca suntem manipulati dar deasemenea imi placea sa cred ca nu e chiar atat de grav…de cateva zile sunt consternata, gandindu-ma ca de fapt niciodata nu am fost si nu vom fi liberi, totul ne influenteaza, ne manipuleaza fara sa ne dam seama… de mici suntem manipulati de walt disney de desenele animate si filmele „pt copii”, cand crestem suntem influentati de filme, muzica, presa, cu alte cuvinte de TOT…fiecare gest fiecare fapta a noastra poate rezulta de la unul din mesajele subliminale (si sunt destule)… imi pare rau ca am crezut toate zvonurile despre michael jackson ca e pedofil ca e drogat etc…la fel si britney spears care nu a vrut decat sa scape de ei….atunci toti au zis ca e drogata nebuna etc….totu e mult mai grav decat pare…daca ajungeti pe pagina asta nu inchideti ochii si mergeti mai departe cu cautarile asta voi face si eu…

  • djasters said, on 23/06/2010 at 8:07 am

   Multumesc pentru comentariu ( de fapt multumesc si lui Ovi, Diana, si Dako. )

   Ceea ce se intampla este un paradox. Desi suna ciudat ceea ce voi spune, sunt sigur ca cei cu mintea si inima deschisa vor intelege. Din punctul meu de vedere, aceste conspiratii nu fac altceva decat sa ajute la evolutia omului. De exemplu in ultimul timp tot mai multi oameni sunt interesati de adevar fie ca vorbim de conspiratii, religii, guverne… Nu spun ca aceste conspiratii sunt benefice, ci doar ca la un anumit nivel ajuta umanitatea sa se trezeasca. Daca omul nu ar fi constient de aceste conspiratii, atunci nu ar mai cauta „adevarul” oricare ar fi acela. Datorita acestor conspiratii, astazi oamenii aspira mai mult ca niciodata la cunoastere. Un proverb din Laponia spune asa: „Comoditatea adoarme sufletul”. Si asa si este, daca nu ar exista aceste orori ale conspiratiilor oamenii s-ar comporta ca niste roboti, sa-r ineca in treburile cotidiene, fara a aspira la cunoastere ( cel putin nu intr-un numar asa de mare ). Nimic nu este intamplator.

   Este adevarat ca la nivel uman este oribil ceea ce se intampla ,dar la nivel spiritual, este vorba de evolutie. Bineteles ca nu trebuie sa ne inecam in cautarea adevarului despre conspiratii. Singurul loc in care trebuie sa cautam este in noi insine. Sa gasim adevarul despre noi.

   „Ceea ce se intampla in Lume este dominatia falsului nostru ego si separarea noastra de Sine. Per asamplu raportat la toti oamenii, vanitatea duce la segregare si concurenta. Concurenta duce la frica si lacomie.Lacaomia duce la inselatorie si imoralitate. Iar imoralitatea este terenul propice bolilor sau declansarii de razboaie pe Pamantul nostru. Orice actiune de ura si generatoare de distrugere in lumea noastra incepe cu ura de sine si auto-distrugerea. Si toate acestea incep odata cu prabusirea comunicarii. ” (Ben stewart)

   Exista o lege spirituala – Dupa fapta si rasplata. Cea mai mare parte a oamenilor consideră viaţa o luptă, ori viaţa nu este o luptă, ci un joc. Este un joc în care nu poţi cîştiga, dacă nu cunoşti Legea Spirituală. Vechiul şi Noul Testament dau o minunată clarificare regulilor acestui joc. Iisus Hristos a numit acest joc A DĂRUI şi A PRIMI.

   “Tot ceea ce un om seamănă, va culege”, ceea ce înseamnă că ceea ce un om dă prin cuvînt sau prin acţiune îi va fi REDAT; ceea ce dă, va reprimi. Dacă seamănă ură, va primi ură; dacă iubeşte, va fi şi el iubit; dacă critică, va fi criticat; dacă minte, va fi minţit; dacă trişează, va fi jefuit. ” ( FLORENCE SCOVEL SHINN )

   Darul lui Dumnezeu este – Vointa Libera. Fiecare dintre noi avem cate un drum de parcurs, unii sunt mai in fata altii mai in spate ( treptele evolutiei ), dar nimeni nu ramane in urma.

   Nu trebuie sa fim maniosi ca am trait intr-o astfel de lume (societate), deoarece toate aceste lucruri trebuiau sa se intample, nimic din tot ceea ce s-a intamplat in aceasta “Epoca a intunericului” nu a fost in afara sferei de control sau intelegere a Creatorului. A fost doar o experienta ce nu poate fi catalogata ca fiind buna sau rea, pentru ca Dumnezeu este absolut, doar mintea noastra umana interpreteaza experienta intr-un anumit fel . Binenteles ca au existat un numar infinit de probabilitati prin care sa traversam aceasta epoca, fara prea multe razboaie, ura, foamete… Insa toate acestea au avut ca rol scoaterea la lumina adevarata esenta divina a omului ( identificarea omului cu Divinul.). Suferinţa nu este necesară desăvîrşirii omului; ea nu este decît rezultatul încălcării legii spirituale, dar sunt puţini acei care par capabili să se trezească din “somnul sufletului”, fără suferinţă.

   • Oarecare said, on 15/07/2010 at 8:42 am

    „Djaster”, o explicatie mai buna de atat, nu se poate da. Iti multumesc pentru felul in care ai reusit sa expui in cuvinte ceea ce eu simt, dar nu pot exprima.
    Sper sa citeasca cat mai multi comentariul tau.
    Numai bine.

 5. teodora said, on 11/07/2010 at 4:17 pm

  felicitari pentru articole!Dupa ce m-am documentat si am aflat de nenorocitii astia care ne considera niste jucarii usor de manipulat pot spune ca imi doresc sa vina un asteroid si chiar daca murim cu totii, macar stiu ca nu le iese planul diabolic si o sa moara ca niste gunoaie umane ce sunt.Michael I love u!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • Ady said, on 10/09/2010 at 6:17 pm

   ce coincidenta …. Bob Marley, Tupac si Michael Jackson trei care si-au dat seama de aceste planuri si sa nu uitam Tupac – cel mai bun raper , Mj – regele muzicii pop …acestia au fost artisti adevarati …. nu acum ca apar cantareti precum ciupercile dupa ploaie….

 6. irina said, on 17/07/2010 at 10:53 am

  buna

  iti cer permisiunea sa postez la mine pe blog acest link. merci

  • djasters said, on 22/07/2010 at 6:58 am

   Poti sa postezi orice link vrei pe blogul tau. Eu merg pe principiul ca nu mesagerul conteaza, ci mesajul. Numai Bine :) …( multumesc tuturor pt comenatrii )

 7. mihaela said, on 15/09/2010 at 12:16 pm

  La fel ca si voi sunt pasionata si foarte interesata de tot ceea ce inseamna conspiratii, iluminati, etc
  Probabil ca asa trebuie sa fie, omenirea trebuie sa fie informata, oricat ne ingradesc ei drumul spre marea conoastere, nu vor putea opri acest avant al nostru!
  Eu il ador pe Michael, l-am plans si il voi plange mereu, stiu ca a fost victima iluminatilor, el a vrut sa transmita mai mult decat era voie si atunci satanistii l-au eliminat!
  Dar eu inca mai sper ca el traieste, ca l-au izolat undeva, cred ca i-au propus acest „targ” al disparitiei.
  Cine este pasionat de adevarul ADEVARAT – va astept sa comentam pe mandachemihaela@yahoo.com
  Nu-mi este frica de nimeni si nimic, doar Dumnezeu e cu mine!

 8. Cineva said, on 09/02/2011 at 1:45 am

  sunt de-a dreptul socata, desi stiam dinainte de masoni si de iluminati. Doamne iarta-i ca nu stiu ce fac. Nu am fost bisericoasa si nu merg Duminica la biserica dar cu tarie in suflet spun CRED IN BUNUL DUMNEZEU. Acesta a fost primul gand la fiecare rand citit in acest articol si atat de intens am aprofundat aceste dovezi incat mi-au dat lacrimile. Oameni buni, pocaiti-va sufletul si credeti in Dumnezeu pentru ca este singura voastra scapare de nenorocirea din lume. Si cel mai important este sa-i multumiti lui Dumnezeu pentru existenta voastra, pentru painea de pe masa, pentru tot ceea ce va este oferit . Nu este de ajuns doar sa Ii cerem anumite lucruri, trebuie sa Ii si multumim.

 9. Tiby said, on 30/03/2011 at 8:31 pm

  Mai este timp pentru Dumnezeu…

 10. cosmin said, on 20/07/2011 at 5:22 pm

  ,,Banii nu aduc fericirea” prin urmare daca vrei sa ai bani tre sa fi celebru,daca esti celebru te manipuleaza ca pe o papusa :((

 11. petru duman said, on 29/09/2011 at 1:44 am

  As vrea sa spun ceva,dar nu-mi mai vin cuvinte.Cei ce dorm,nu mai au scapare.Pacat de noi,dar mai pacat de copii!Totusi am credinta ca in Isus Christos,nimic nu ne poate lua de la Dumnezeu.Totul e sa fim in Isus Christos.Si asta depinde numai si numai de noi.

 12. InTheNameOfJesus said, on 03/12/2011 at 5:00 pm

  Daca cititi Biblia si in special cartea Apocalipsa veti vedea ca acestea sunt semnele revenirii lui Isus Hristos.Va rog sa VA POCAITI sa va lasati de sex,droguri,discoteci caci Isus Hristos este aproape sa vina si toti vom fi JUDECATI,conform Bibliei.
  Intelege-ti ce spun fie ortodocsi,catolici,protestanti etc…DUMNEZEU SA AIBA MILA

  • tiganusionutz said, on 20/03/2012 at 9:44 am

   Eu i-as sfatui sa incerce sa isi deschida sufletul si mintea pentru schimbarile care vor veni.

   Si inca o simpla observatie…suntem liberi sa alegem in ce sa credem si daca eu am propriile mele conceptii, credinte, pareri, idei nu trebuie sa le impun nimanui.

   Dar eliminand toate fricile care ne-au fost implementate in subconstient, atunci …dupa parerea mea, se va schimba totul…noi le dam putere sa existe…daca noi am vibra la frecvente inalte, ei nu ar mai avea niciun control asupra noastra.

   Incercati sa va cunosteti singuri si nu mai dati voie nimanui sa va spuna cine sunteti…nu avem nevoie de intermediari care sa promoveze numai spaima, frica, teama,neajunsuri,etc…sa nu va fie frica de schimbare, de nou…

   Iubirea a fost, este si va fi raspunsul la toate!

 13. ginafeliciaGina said, on 19/12/2011 at 8:12 pm

  eu inca mai sper ca Michael a reusit sa scape de ei, da nu sunt sigura deloc. :((((((((((

 14. Catalin said, on 17/06/2013 at 7:23 pm

  Nici nu imi mai amintesc unde am gasit legatura cu acest site de am intrat si am vazut video-ul si com-urile voastre care sincer m-i se par stupide.Voi acuzati oamenii care au realizat ceva in lumea asta pe motivul ca fac parte dintr-o conspiratie care vrea sa preia controlul lumii si sa va rapeasta libertatea, da, unii fac parte din tot lelul de grupari dar nu inseamna ca se gandesc sa preia controlul lumii, ce prostie zici ca ati vazut prea multe desene animate cu extraterestri si personaje negative care sunt insetate dupa putere, voi va auziti ce ziceci, vedeti ce scrieti, pareti a fi niste oameni invidiosi pe succesul altora. Lume a evoluat, totlul s-a schimbat si totusi totul e la fel. E in zadar sa faci un pas inainte daca mai apoi faci doi inapoi. Multi din oamenii pe care ii acuzati au muncit din greu sa ajunga unde sunt acum, ei au schimbat ceva in lumea asta, iar voi ii treansformati in personaje negative deoarece va e frica de schimbare. Da, sunt celebritati din lista voastra care nu au ajunt in varful muntelui catarandu-se ci s-au urcat usor pe franghia lasata de cei ce au ajuns in varf , da, sunt si astfel de persoane nu pot nega acest lucru caci este adevarat. Cred ca aceste „grupuri” in care s-au impartit oameni sunt ceea ce avem nevoie acum deoarece oamenii se tem de schimbare, treiesc in trecut, nu vad prezentul si in niciun caz nu vor accepta viitorul. Pe lumea sunt: diferite etnii, diferite orientari sexuale, diferirte culturi, diferite treditii si obiceiuri, sunt oameni care nu cred in Dumnezeu si nici nu vor dar asta nu inceamna ca vor sa preia conrolul lumii sa sa ii controleze pe ceilalti ca niste marionete. Voi chiar credeti ca sunt oamenii de acord cu ceea ce spuneti?, da, poate ca sunt, dar cati?, unul, doi, o suta, o mie, dar credetima nu mai mult de jumatate din populatie si asta e exagerat spunand. Si daca aveti o armata in spate ce?, ce veti face?, va veti lupata cu ceilalti?, ii veti arde pe rug?, daca s-ar ajunge la asa ceva inseamna ca regresam ( sper ca e corect termenul) tot ce am face ar fi sa ajungem la aceeasi mentalitate de doi bani. Lasati oamenii sa fie cum vor ei, sa fie necredincioasi, sa fie negri, sa fie budisti, sa fie gay, sa fie bisexuali, sa fie diferiti asa cum este fiecare om de pe planeta asta, DIFERIT. Daca oamenii din lista voastra de „raufacatori” sunt „iluminati”, deschisi la minte atunci lasatii sa fie, iar eu ii consider modele (nu toti ci doar cei care au facut ceva ce eu nu am putut face dar am dorit sa fac mereu). {{{Credeti ca daca lumea s-ar imparti in iluminati si credinciosi ati fi luberi?, dupa spusele voastre iluminatii ii vor controla pe cei din partea lor si vor incerca sa ii controleze si pe ceilalti, dar voi, voi credinciosii ce veti face va veti omora copii daca vor asculta muzica Rihannei ori daca se vor uita la dfesene Disney?, sa fim seriosi ar fi o prostie.}}} Un lucru il stiu sigur si acela e ca mass-media si TV-ul si alte astfel de mijloace de informare sunt otravitoare, dar nu in totalitate, tu poti selecta ceea ce vrei sa vezi si ceea ce nu, ceea ce e bun pentru tine si ceea ce iti dauneaza, de tine depinde totul insa trebuie sa fii deschis la minte pentru a vedea dincolo de aparente.
  Eu refuz sa cred teoriile voastre, vreau sa am mintea deschisa la orice, vreau sa am prieteni cu orientari sexuale diferite, de etnii diferite si vreau sa nu fiu considerat unul dintre „raufacatori” pentru ca am mintea deschisa.( imi cer scuze pentru eventualele greseli de scriere sau gramaticate facute)


Lasă un răspuns

Completeaza detaliile de mai jos sau apasa click pe una din imagini pentru a te loga:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Schimbă )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Schimbă )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Schimbă )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Schimbă )

Connecting to %s

Urmărește

Get every new post delivered to your Inbox.

Join 68 other followers

%d blogeri ca acesta: