♥ Impuls pentru trezire ♥

Înstărit vs Amărât ( Foarte Trist, dar adevarat !) Se intampla chiar ACUM !

Posted in Lupta cu tine insuti by Francisc Babarczi on 17 noiembrie 2015

Suferinta celor din jurul nostru se „datoreaza” ignorantei si egoismului nostru.

Nimeni nu ne poate garanta ca maine vom mai fi in viata…,si atunci de ce sa mai alergam dupa bani, masini,case, lux,faima. Lucruri pe care oricum le vom pierde atunci cind ne este destinat sa plecam din aceasta lume fizica. Lucrurile fizice raman in aceasta lume,nu le putem lua cu noi in lumea spirituala. In lumea spirituala luam cu noi doar ceea ce este spiritual,adica calitatiile si virtutiile pe care le dezvoltam in sufletul nostru dealungul vietii.

IB_S_CONTENT_DESCRIPTIONWRITER =

????????????????????????????????

 

Calitatiile si virtutiile sunt: bunatatea,iubirea neconditionata,smerenia,credinta… Cand plecam din aceasta lume,vom lua cu noi un bagaj purtat de sufletul nostru care contine experientele noatre traite pe acest Pamant. Aceste experiente pot fi frumoase sau urate,totul depinde de liberul arbitru al nostru – darul cu care ne-a inzestrat pe toti Tatal Ceresc. Avem libertattea de a alege ceea ce vrem sa experimentam binele sau raul,dar asta nu insemana ca nu exista si consecinte.

in Cosmos (Universul fizic+Universul spiritual) nu poate fi decat ordine. Exista o lege Universala valabila atat in universul fizic,cat si in cel spiritual: „Ceea ce dai,aceea primesti” Iisus Hristos: „Cine va scoate sabia,de sabie va avea parte”, „Cine va lua in robie,de robie va avea parte”.

Trebuie sa intelegem odata si pentru totdeauna ca menirea noastra pe acest pamant este de a ne iubi unii pe ceilalti.

%d blogeri au apreciat asta: