♥ Impuls pentru trezire ♥

Cine/Ce sunt reptilienii ?

Posted in Lupta cu tine insuti by Francisc Babarczi on 2 iulie 2015

Cine/Ce sunt reptilienii ?

      Exista o teorie conform careia ar exista o rasa extraterestra (reptiliana) care doreste controlul total al planetei Pamant. Eu unul nu sunt de acord cu aceasta teorie, si mai degraba merg cu versiunea de mai jos: reptilian_humanoid

Totul a fost interpretat gresit ! Reptilienii nu sunt niste extraterestrii ce au venit sa controleze si sa manipuleze lumea ! Reptilienii suntem noi ! Este vorba de Creierul ”instinctiv” sau creierul limbic, numit și ”creierul reptilian” – este partea cea mai veche din creierul nostru, este situat în spatele și către baza capului, și este acea parte din creier în care își au sediul comportamentele ”instinctive” sau animalice: foame, sete, sexualitate, supraviețuire. Aici au sediul gânduri care declanșează emoții precum teama, furia sau excitația. Noi suntem extraterestrii diabolici numiti reptilieni – inca am ramas la acea stare de constiinta limitata in care ne urmam cel mai mult instinctele animalice- primitive agresive sexuale. De aici si crearea unei lumi superficiale unde agresivitatea,conflictele,violenta,lacomia, narcisimul patologic si frica sunt la ordinea zilei. Putem spune fara doar si poate ca suntem „extraterestrii”,fiindca nu mai suntem conectati cu planeta Terra (Mama Pamant).

Nu detin adevarul absolut,dar consider ca e mult mai util si constructiv sa consideram ca la noi este problema si totodata de la noi vine si schimbarea.

%d blogeri au apreciat asta: